Pallställ från BMD Trading

Vi är stolta över att erbjuda ett brett utbud av nya pallställ och tillbehör som bärbalkar av högsta kvalitet. Vårt sortiment innehåller olika storlekar och konfigurationer för att möta dina unika behov. Våra nya pallställ är tillverkade av robusta material och är konstruerade för att säkerställa att dina varor lagras på ett säkert och effektivt sätt. Vi förstår vikten av att ha pålitliga pallställ för att maximera lagerutrymmet och optimera effektiviteten i ditt lager. Kontakta oss för att diskutera dina behov och ta reda på hur våra nya pallställ kan hjälpa dig.

Vad är pallställ och varför behöver du dem?

Pallställ är ställningar som används för att lagra och organisera gods på pallar. De hjälper till att optimera utrymmet i lagerlokaler och skapar en säker och effektiv arbetsmiljö för personalen.

Fördelarna med att använda pallställ

Att använda pallställ har flera fördelar, bland annat:

  • Ökad lagringskapacitet
  • Effektivt utnyttjande av golvyta
  • Enklare och säkrare hantering av gods
  • Bättre organisering och spårbarhet av varor

Varför välja BMD Trading för dina pallställ?

Med vår långa erfarenhet inom branschen har BMD Trading den kunskap och expertis som krävs för att erbjuda optimala lösningar för dina lagringsbehov. Våra erfarna medarbetare kan erbjuda rådgivning och hjälp för att välja rätt pallställ och tillbehör som passar just ditt företag.

Kvalitetsprodukter till konkurrenskraftiga priser

Vi på BMD Trading förstår vikten av att erbjuda högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser. Därför samarbetar vi endast med pålitliga leverantörer för att säkerställa att våra pallställ håller högsta kvalitet och är kostnadseffektiva.

Anpassade lösningar för alla behov

Oavsett om du har ett litet företag med begränsat lagerutrymme eller en stor verksamhet med komplexa lagringsbehov kan BMD Trading erbjuda skräddarsydda lösningar som passar just dina behov.

Pallställ är en typ av lagerinredning som används för att organisera och lagra pallar med varor. De består av vertikala stolpar och horisontella balkar för att skapa hyllor där pallarna placeras för lagring.

Det finns olika typer av pallställ, inklusive selektiva pallställ som tillåter åtkomst till varje pall direkt, drivin- och driv-through-ställ som utnyttjar lagringsutrymmet genom att tillåta truckar att köra in i hyllsystemet, samt push-back-ställ där pallarna placeras på vagnar och glider längs räls för att lagra flera pallar djupt.

Några viktiga faktorer att överväga inkluderar lagerbehov, typ av lagrade varor, tillgängligt utrymme, truckars tillgänglighet och lastkapacitet för pallstället. Det är också viktigt att säkerställa att pallstället uppfyller lokala säkerhetsföreskrifter.

Ja, pallställ kan anpassas för att passa olika lagermiljöer och varuflöden. Genom att välja olika höjder, bredder och djup på ställen, samt olika tillbehör såsom påkörningsskydd, gavelskydd och utdragsenheter, kan pallställen anpassas för att optimera lagringsutrymmet och förbättra arbetsflödet.

Ja, begagnade pallställ är ett kostnadseffektivt alternativ. Vi erbjuder begagnade pallställ av hög kvalité som är noggrant inspekterade.

Ja det kan vi. Kontakta oss så kan vi komma med en offert.