Vi köper också

Har du något du vill sälja?

Vi köper olika typer av industriell utrustning främst för materialhantering. Vi är intresserade av att förvärva ett brett spektrum av utrustning, inklusive men inte begränsat till lyftbord, palldragare och liknande produkter. 

Monterade pallställ från BMD trading

Vi är ett fullservice företag

En av våra unika förmågor är vår flexibilitet när det gäller att underlätta för våra kunder. Om det behövs kan vi erbjuda tjänster för att åka ut och utföra nedmontering av utrustning på plats. Vår erfarna personal kan säkerställa att nedmonteringen utförs på ett effektivt och professionellt sätt, vilket gör processen smidig för alla inblandade. 

Vi strävar alltid efter att erbjuda en smidig och pålitlig upplevelse för både säljare och köpare. Genom att erbjuda tjänster för nedmontering ger vi våra kunder en bekväm och komplett lösning, oavsett om det gäller att köpa eller sälja utrustning för materialhantering. 

Kontakta oss gärna för att diskutera försäljning eller inköp av utrustning för materialhantering. Vi är redo att erbjuda en skräddarsydd och tillförlitlig lösning som passar dina specifika behov. 

Osäker? fråga oss!

Hör av dig här så tar vi det vidare!